Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänt alfabet, från J till A...ingen bagatell



Änglar finns dina
vingslag berikar min dag
vindarna viskar
dina tårar är mitt regn
får livet att börja gro

vågar äntligen
tro på att det finns ett liv
efter döden ge
mig friheten åter vill
att kärleken förlåter

mig mina tankar
på att mitt liv fortsätter
trots att du finns i
mitt hjärta kan få sluta
det utan fortsatt smärta

livet på jorden
är inte som i himlen
pågår tills vi dör
jag vet inte när vi ses
men då tar vi igen allt

som gick förlorat
din korta tid här och nu
var inte ledsen
du finns i mina drömmar
skednära bakom min rygg




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP