Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste våga

Jag måste
våga
för att vinna
måste våga
älska
för att få
kärlek
tillbaka
Måste våga
ge av
mig själv
Jag vill ge
jag har att ge
men är det tillräckligt?

Jag är
så osäker
på om jag
räcker till

Jag har att ge
men duger det
jag har
att erbjuda?




Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-29 22:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen av oss räcker till till 100%.

Klart det duger!
Dessutom är det ju så som Marvin Gaye och Kim Weston sjöng: "It takes two".
Det du inte har har han och vice versa.
Man kompletterar varandra.
Som X-Models sjöng: "Vi är som ett pusselspel som passar med varsin del..."
2009-02-02

  tom boreland
självklart
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex