Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Msn love

Prata
på msn
med en främling
som känns
som någon
som står nära

Fnissa
tillsammans
över något
skämt
jag drar
och hoppas
på en positiv
reaktion
på mitt val
av film
eller musik
eller det jag läser
just då

Jag vill ju ge bort
kramar
till honom
fast han
är i en annan
stad
och vi inte träffats

Räknas det
som kärlek
när man
längtar
efter någon
man inte träffat?




Fri vers av Tea Alex
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 23:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med Miss...

Själv är jag gift med en f d brevvän...
Vad säger det dig?
2009-02-02

  miss angelique
Det kan bli kärlek..
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex