Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet jag att jag skickar ut signaler som kanske inte bara är bra. Närhetsbehov är svåra att tygla. Lite sorgligt kanske.


Bara du tar i mig

Som en skadad
ankunge
kväker
mitt hjärta efter
närhet

Närhet och uppmärksamhet
är min nya drog
Lägg en arm
runt mina axlar
Skratta
åt mina skämt
Nyp mig i rumpan!
Så ska jag le gulligt
jag ska skratta artigt
även om jag inte förstår
vad du menar
och jag ska lukta gott
och fräscht
och min korta kjol
går att ta av

Jag har höga stövlar
för jag är feminin
ikväll
och jag har lagom
mycket smink
och välvårdade naglar

Så älska mig nu
precis som du vill
hårt eller ömt
eller båda
eller snabbt
eller sakta
eller mittimellan

Bara du tar i mig
är jag din







Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 23:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lilla Ankidoodle!

Älskar det där med ankungen!

Resten vågar jag inte ens snudda vid med min tanke...*rodnar klädsamt*
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex