Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker nog rätt mkt på att bli kär nu. :)


Jag är kvinna om du är man

Jag är kvinna
om du är man
Jag kan ge dig
nåt du vill ha
om du säger
vad
det är

Du kan få kärlek
och massor av gos
och kyssar
av jordgubbsmarmelads-
andedräkt
Sötsliskigt kan jag
tappa upp
varma bad
och göra
fisk i ugn
Lax?
Det är gott
jag lovar

Jag kan baka
när ditt barn fyller
5
och jag kan
tvätta dina
träningskläder
(60 grader
men inget
sköljmedel, eller?)

Och jag kan tillmötesgå
dig
när vi bråkar
och kompromiss
är mitt mellannamn

Och åh vad vi
ska bråka
så att vi kan
bli sams
och njuta
av varandra
som bara två
som nyss blivit
sams
kan






















Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Massor av gos".

Oemotståndligt!
2009-02-02

  Anna Hägglund
Gillar mycket :D
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex