Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort kärlekshistoria i höstas. Försvann lika hastigt som den uppstod. Lämnade dock en del fina minnen. :)


Vräker ut min längtan

Jag borde
skriva
sötsliskiga
heta dikter
om breda axlar
och stora händer
om mörka ögon
och ljuva kyssar
men istället
sitter jag här
och lyssnar
på spotify
och vräker ut
min egen
längtan

Det jag älskade med dig
var din tyngd
över mig
och dina andetag
mot mitt öra

Ansträngt

Och sättet
du gav
mig te
i den där koppen
efteråt

Det jag älskade
var tonfallet
du fick
när du tillrättavisade
din son
och hur vettig
du var
när vi diskuterade

Det jag älskade var
hur glad
du blev
när jag ringde
och hur ofta
du smsade just mig

Och du köpte
nya sängkläder
innan jag sov över
första gången














Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 00:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sensibilitet attraherar.
2009-02-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2009-02-01

  Fånga dagen
Nice vad underbart
ps hade en kort romans i våras själv :)
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex