Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den schweiziske aktören Maximilian Schnell klarade sig dock utmärkt med den långa versionen. Kan det måhända ha rört sig om herr von Sydow?


1/2: Namnsdagslimerick till Max och Maximilian

 

 

I trakterna av Savolax

förklarade skådisen Max:

"Mitt namn - Maximilian

var för långt för tiljan.

Det fixa' jag strax med en sax!" 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 08:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Povel Ramel skrev en bok: "Min ordkynniga penna" där han lät sin allrasom vansinnigaste humor galoppera som en galen häst. Ett kapitel ("Sexuella avvikelser") handlar om hur tvillingarna Maximilian och Faksimilian kom till.
Har Du denna bok oläst, gratulerar jag Dig till en stundande högtid i läslampans sken. Har Du ömtålig bukhinna, tag något muskelavslappande innan Du slår upp pärmarna.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP