Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara poet är inte alltid enkelt. Borden finns även här? *skratt*


Att prata med Ulrik istället

Jag borde
skriva
ödesmättad poesi
om liv
och död
och samvetets
ständiga plåga

Om flickor
ljuva som
rosenknoppar
och deras läppar
som kysser
marlmeladsöta kyssar
över breda axlar
och män med
styrka, som
inte gråter
i första taget

Men jag gör inte det

Jag sitter här
och dricker te
och pratar
på msn
med Ulrik
istället




Fri vers av Tea Alex
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 10:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Marmeladsöta kyssar"...Härligt!

Det är väl aldrig Ulrik i Falkenberg...?
2009-02-02

  tom boreland
var den du är
hjärta smärta
finns här nog
2009-02-01

  Lia-Lej
Mycket klokt val!! Bra påminnelse till oss andra poeter, människokontakt först!!
2009-02-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Härligt att strunta i borde
2009-02-01

    Tea Alex
Vänskap när den är som bäst!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex