Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är allt som det ser ut ?


Offer och förövare

Nedsmetad står hon kvar

Efter att han kräkts ut

sitt innersta



Hennes empati

hade han

använt som spypåse




Övriga genrer av maria_64
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maria_64
maria_64