Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apunge

Jag vill hänga apunge runt hals,
svänga nära nära när du går,
stoppa nos i halsgrop,
och innanför kläder, i mörkret under tyget:
bygga litet bo
vira ben om midja
luta öra bröst,
andas värme.

Inte höra mer stad,
inga människoljud,
inga främmande flockar.
Inte känna kall vind,
inte blåsa sönder mer.

Bara tyst i mörker växa samman,
låta fibrer växa tätt,
bli solid igen.




Fri vers av Espie
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 00:55



Bookmark and Share


  torbjörn j.
Ah, du skriver skönt! Får en härlig känsla.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Espie
Espie