Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Trädens grenar dansar lätt efter vinden, doften av rosor omfamnar henne där hon går längst vägen. Allt är stilla och lungt. Hon är på väg till honom, till en passion som för bort henne till en stund av glädje och förväntan. Han är vacker, en stråle av värme och trygghet. Hon är på väg till honom, den enda hon känner sig älskad av. Hjärtat har funnit en slags ro, allt finnes på plats på denna dag av behörighet och kärlek. Ljuv musik är ljudet av vindens sus, Kärlekens härlighet sprids i luften, en lätt känsla som ett fjäder, sprider sig från topp till tå. Hon är glad, hon är lycklig, Han väntar på henne med en smile, han smeker hennes kind och följer med henne in.




Fri vers av luckyface
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-02-02 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luckyface