Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens Mål

Fjärilsvingar klippta
av sårbarhetens längtan

I sträckan av ett djup
där längtan blir till saknad

I proportioner så stora
att sårbarheten tagit
den enda frihet kvar
att läka djup

Nu måste saknaden klättra från djup till
topp, åter bli till längtan

Läkas av naturliga vägars mål

Tills den dagen kommer då
fjärilsvingar åter blir till liv




Fri vers av Tessahn
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessahn
Tessahn