Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är dags för de första skriftliga uppgifterna att lämnas in...


Effektiva Nisse

Effektiva Nisse
var framme
inatt
och sprutade
sin effektivitetsspray
på hela mig
Jag har läst
och skrivit
och läst
och skrivit lite till
sen kl 09.00
En timmes lunch
och sen läsa
och skriva
och skriva igen

Bara en fråga kvar




Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 15:23



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt med energi
2009-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Så trevligt att ha en man som kommer och spru...jag menar...sprayar!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex