Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Originalet är uttalat av den där omskrivne presidenten Kennedy


Parafras på ett citat III (aforism)





Fråga dig inte
vad naturen kan göra för dig

utan vad du kan göra
för naturen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 17:57



Bookmark and Share


  madigan
Jag kan just inte göra någonting!
2009-02-02

  Gunwale VIP
-eller vad du kan göra för naturligt?
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP