Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O...osannolik lek med o...bagatell



Vänder in och ut
på o cirkeln är sluten
drar och sliter i
o blir en oval skär den
mitt itu och blir två c

fogar ihop o
igen föredrar cirkeln
formar munnen rund
tonar on med cigarett
i mun skickar signaler

kommunikation
med bara on rökringar
förpestar luften
hostar och cirklar faller
ihop cirkeln är sluten




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP