Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CSN tar väldigt lång tid på sig att behandla mitt ärende.


Som sur mjölk

Det klumpar sig
som sur mjölk
i magen
när jag tar fram
miniräknaren
och börjar knappa
Flera nollor
för lite pengar
nästa månad

Det kommer fixa sig
jag vet
Det kommer fixa sig
till slut
Jag får säkert låna...
eller så vinner jag på lotto

Det kommer fixa sig
men just nu
vet jag inte
hur







Fri vers av Tea Alex
Läst 274 gånger
Publicerad 2009-02-02 21:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är allt en riktigt liten optimist.
Solskensoptimist.
2009-02-03

  Måna N. Berger
Lugn, allt fixar sig! På ena eller andra sättet gör det alltid det.
2009-02-02

  tom boreland
kära kollega
kontanterna
håller
sig
på avstånd
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex