Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CSn tar lång tid på sig att behandla mitt ärende. Vi kommer inte så bra överens just nu.


Skam

Stora hål
i min plånbok
det jobbiga
är aldrig
avsaknad av pengar
egentligen
utan skammen
att behöva säga
"jag har inte råd"
hela tiden

Ska du inte
köpa mer
hushållspapper?
Vad ska jag säga då
Att jag inte
vill?
Att jag tröttnat
på sånt?
Jag får säga
"jag har inte råd"
och skämmas
istället




Fri vers av Tea Alex
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-02-02 21:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skäms aldrig över det.
Andra skäms över mig.
Men det är ju deras problem.
2009-02-03

  Måna N. Berger
Du, det är ingen skam att vara fattig, eller att ha prioriterat någonting som betyder mer i ens liv än pengar!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex