Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CSN och jag kommer inte så bra överens just nu. *suck*


En dag

Jag är rik
jämfört
med de flesta
i världen

Jag har mat
och faktiskt
el
och lampor
och en stor säng
att sova i
Jag har två byråer
fulla med kläder
och en cykel
en fin, svart
och som sagt
mat för dagen

Så varför oroa
sig
över CSN?
Det kommer
fixa sig
till slut

Jag har min Gud
och mina böner
och även en far
med större plånbok

Så mat kommer jag ha
och hyran blir nog
betald
på nåt vis

En dag ska jag ha
ett fast
arbete
jag också






Fri vers av Tea Alex
Läst 122 gånger
Publicerad 2009-02-02 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skyfflar ut och Han skyfflar in och Hans skyffel är större än min, som Lapp-Lisa sade.

Matt 6:33
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex