Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CSN och jag är ingen bra kombination har jag märkt. Inte just nu iaf.


Jag bara vet

Jag känner mig
lycklig
på nåt vis
fast jag vet
att många
jag känner
skulle fått
magkatarr
allra minst

På nåt sätt
bara VET jag
att hyran
och alla räkningar
och lite mat
kommer bli
betald

HUR jag
vet det
vet jag inte
men ATT jag
vet det,
vet jag
säkert




Fri vers av Tea Alex
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tro, kanske?
Hebr 11:1
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex