Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte mått såhär bra sen 2001. :)


Redo

Jag känner mig
så redo
att andas
och glädjas
och tampas
och färdas
och kanske tom
bråka lite
när det
behövs

Jag tar smällarna
om de kommer
men mest
flyt
känns det som
att jag har
ändå

Eller inbillar jag mig?







Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 22:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att du är en stark tjej.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex