Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Mormor fyller 80 år nu i Februari.


Över mina minnen

En dag
står jag där
och ser tillbaka
på den här tiden
och tänker
att jag hade
allt framför mig
Nästan allt
i hela mitt liv
framför mig

Och jag ska skratta
och kanske
gråta lite
över mina minnen
och allt tid
som gått
och allt
jag fått




Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 22:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är sant. Vi hamnar där. Om Herren dröjer.
2009-02-03

  Måna N. Berger
Minnen är en omätlig rikedom, och den växer ju längre man kommer upp i åren, jag försäkrar!
2009-02-02

  Teresia Ridell
Mm..är snart halvvägs..och gråter ibland över det som aldrig kommer igen..o glädjs oxå över det som varit. Och hoppas förstås på att en hel del är kvar..
Väl diktat !
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex