Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt blunda och håll minnet av den jag en gång var nära hjärtat.


"Johanna, om du dör då dör jag också."

Men älskade lilla flicka.
Ser du inte?

Jag är redan död.

Mina ögon är tomma
och mitt skratt likaså.




Övriga genrer av Ettbarnsfantasi
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettbarnsfantasi