Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

rasslande fotspår i gruset med
mjukt tassande i gräset
det kittlar under foten min
det bränns i hjärtat mitt
trassligt hår som fastnar
i vinden ett erkännande
en suck att nu är striden
----------
en sten ett berg en klippa
en diamant.
skarpa kanter
som stadigt balanserar som
sakta försvinner under mina fötter
nånstans
----------
om du föll på molnen skulle du
falla ner igen. det är inte
vad du tror.
tryggheten ett minne blått
blått som havet. oändligt
som horisonten
vägen försvinner. fotspåren
trampas ner.
gräset blir som nålar
hjärtat släpper tårar
du balanserar på kanten.




Fri vers av handfast.
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-03 20:47



Bookmark and Share


  Mess
njuter.
2009-05-04

  Filippovna
Ruskigt ruskigt bra.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

handfast.
handfast.