Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva här och nu är ett val trots alla kval...bagatell



Livets alla kval
våga vilja välja en
dag är det för sent




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 22:04



Bookmark and Share


  Miss Mod
romantisk gåtfullhet
2009-02-03

  thyra
Så är det ju faktiskt! :)
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP