Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invecklat?...bagatell



Utveckling är som
oftast invecklat väljer
att veckla ut mig
invecklat kanske papper
har flera blanka sidor

ännu oskrivna
blad väntar på meningen
som kan förklara
varför förändring inte
alltid följs av utveckling




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 22:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
jo det är invecklat det där..kulig o klurig text!
2009-02-03

  thyra
Här var det en utvecklad inveckling! :)
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP