Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OA-möte på söndag kanske? Vore eventuellt bra. Eller så går jag i kyrkan, det funkar också.


Det finns en tid för allt

Missbrukartider
är möjligheternas tider
inget är omöjligt
bara jag får...
Inget hinder för stort
hinder - vaddå?
Inga människor för viktiga
människor - vaddå?

När suget
kickar in
springer
vettet iväg

Jag andas
och jag svettas
mitt missbruk




Fri vers av Tea Alex
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-02-03 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Allt har sin tid", som det står i Predikaren.
Mitt missbruk har varit av en annan karaktär, men jag kan relatera till själva problematiken som sådan.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex