Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OAmöte på söndag kanske? Eller så går jag till kyrkan. Det är också bra, bön bär.


Spegeln blir suddig

Kroppen skakar
händerna darrar
jag kan inte
se mig själv
i ögonen
Spegeln
blir suddig
och immig
av min andedräkt
jag flåsar
fast jag inte
märkt det

Jag har gjort
mitt val
Jag är stolt

Jag är fri




Fri vers av Tea Alex
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex