Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AA-möten, NA-möten, OA-möten...listan kan göras lång.


Så vann ni mig

Jag kan fundera
ibland
hur Gud tänkte
när han skapade
människan så
att vi blir
missbrukare
vissa av oss

Jag har en vän
en nära sådan
vi kan kalla honom C
Han gillade sprit
och sånt för mkt
och annat skit
det blev hans grej
Nu har han Gud
och AAmöten
och vi har honom
tillbaka igen

Nån annan kille
en från barndomstider
han spelar spel
det är hans grej
Han går igång
i flera timmar
sen är han pank
och låg igen

Och jag
jag har ju maten
som jag låt´t stå
i flera år
Alla dessa
chreme fraiche -burkar
jag inte halsat
alla dessa mackor
jag inte svullat
alla dessa glasslitrar
jag inte spytt upp

Jag gjorde mitt val
så vann ni mig






Fri vers av Tea Alex
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-02-03 22:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud skapade inte människan sådan.
Men de första två människorna, släppte i egenskap av representanter in synden i världen. Den har sedan massor av bieffekter...
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex