Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matmissbruk är också ett missbruk, och helt "ren" blir man aldrig.


Ordet som jag bär

Det finns ett ord
jag ibland
tar i min mun
det beskriver mig
något jag är
och alltid kommer
vara
aktiv eller inaktiv
hög eller låg
eller ren
eller något
som det inte
finns ord för

Jag blev det
i mellanstadiet
förstod det
i högstadiet
och levde med det
som min drottning
långt efter

Missbrukare
var namnet
ordet
som jag bär

Den jag är




Fri vers av Tea Alex
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 23:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker inte att man skall identifiera sig med missbrukaridentiteten.
Då cementerar och permanentar man den.
Är man verkligen en kristen så är man en ny skapelse i Kristus Jesus. Då är det gamla förbi och något nytt har kommit (2 Kor 5:17).
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex