Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matmissbruk är också missbruk.


För jag är fri

Jag tänker ibland
att jag ger bort
mig själv
i present
till min omgivning
Jag skrattar
och ler och hälsar
och mer
för jag är fri
jag är ren
jag är mig själv
och min egen

Jag äter
varje dag
men lagom mycket
och inte sylt
direkt ur burken
ingen creme fraiche
eller glass
halsas upp
och ljugs om sen

För jag är fri
jag är ren
jag är mig själv
och min egen




Fri vers av Tea Alex
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 23:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En mycket angenäm och snyggt inslagen present.
2009-02-04

  Måna N. Berger
Jag är mycket imponerad av den här senaste sviten som handlar om missbruket. Av din styrka också! Du skriver så rakt och öppet om det, utan bortförklaringar och förnekelse - som du ju vet är ganska vanliga fällor i sammanhanget. Du har kommit långt på din väg. Klokt nog inser du också att man aldrig blir helt kvitt det, det är lätt att ramla tillbaka i ett negativt beteende om man en gång varit där.
Eftersom inte alla förmår vara så ärliga som du, tror jag att dina texter kan vara till hjälp för andra som döljer sitt problem och kämpar i hemlighet. Du kan visa dem att de inte är ensamma och att det går att vinna över beroendet!
Har du funderat på att göra en bok av det? Testa med att göra det här, så får du se hur det funkar. Den möjligheten har vi ju på poeter.
Allt gott till dig tjejen, du är en fighter!
2009-02-03

    eva m h
Du går in på din sida och klickar på "Texter" på högra sidan letar upp din text och klickar på "ändra".

En befriande text!
2009-02-03

    Tea Alex
Min egen och mig själv ska det givetvis vara! Hur ändrar man???
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex