Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordbajsar lite. Skrives med ett snett leende på läpparna.


Missbrukarnas afton

Missbrukarnas afton
här samlas
narkomanen Nisse
och alkoholisten Alvar
till höger
har vi spelmissbrukare
Stina
och till vänster
där brevid
sitter sexaddicten Sune
Shoppaholicen Sara
handlar visst
lite på ellos.se
på nätet
Och jag
jag är ordförande
för hela baletten
OAtjejen, Lindy
var namnet
trevligt
att träffas

Vi ses!




Fri vers av Tea Alex
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 00:07



Bookmark and Share


  peter markurth
man kan missbruka allt...men bruka det mesta..
2009-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Vad är OA?

Kanske är vi alla missbrukare, på ett eller annat sätt, mer eller mindre...
2009-02-04

  Måna N. Berger
Får en f.d. workaholic knacka på? Vad säger man, nykter akoholist, vilande workaholoc? Det är faktiskt samma sak med oss som gått i väggen, vi har väldigt lätt att trilla dit igen..
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex