Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöper ljus

Jag är
så lycklig
för jag är jag
Jag stöper
ljus
i tacksamhet
och tänker på
mina möjligheter

Bli inte
mörk
i blicken
av den stängda
dörren
skapa ljus
och möjligheter
istället

Ficklampa någon?




Fri vers av Tea Alex
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 08:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är det inte alltid möjligt för alla att tänka och agera så, men det är fint att du kan se ljust på tillvaron.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex