Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbanna inte mörkret...


Min nya möjlighet

Jag stöper ljus
som jag nyss sa
det var så
jag fick
vad jag ville
ha
Krångel
till trots
med mot och stret
detta blev
min nya
möjlighet




Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 09:00



Bookmark and Share


  tom boreland
mörker
är
stulet
ljus
2009-02-04

  Larz Gustafsson VIP
En ljuspunkt i tillvaron.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex