Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken finns där...ingen bagatell



Anden i flaskan
har släppts lös ur sin kuvös
spökar om natten
önskar inget annat än
att få möta dig igen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 21:34



Bookmark and Share


    TH-poeten
Åh nu e du det igen som är så bra! :)
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP