Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina texter jag skrev som tämligen ung efter att en av mina vänner suttit bakpå en motorcykel som dammat in i en betongvägg, väggen klarade sig med livet i behåll, dock ej motorcykeln eller ens dess ryttare. Hon hette Marija.


Maria






Maria
så var ej ditt namn
jag vet
så starkt du ser på mig

Maria
du lever inte längre nu
om du nu lever på något vis
om du nu lever på något sätt

Du vet hur jag tänker på dig
hur jag kände för dig
den enda starka gång

Maria
så stavas ej ditt namn
jag låter tanken flyta
över dig igen
jag låter mina känslor
flyta över dig igen

Maria
en dag i mitt liv var du död
på en annan väg än här
en dag i mitt liv var du död
på en annan väg än här

Du vet hur jag tänker på dig
hur jag kände för dig
den enda starka gång

Maria
min vän
Maria är död
Maria är död

Maria
så stavas ej ditt namn
jag vet så starkt du ser på mig
jag vet så starkt du ser på mig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP