Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Regnbågens texter (skrivna i tonåren)


Svarta vatten





Svarta vatten
glittrar ur mörkret
jag skrattar åt konsten
jag skrattar åt själva dramat

även regndroppar
faller på naken hud
även regndroppar
faller på ytor av vatten

jag själv skrattar
upp
mot den mörka natthimlen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 09:46



Bookmark and Share


  Nathalia
Väldigt vackert skrivet. En tidlös dikt.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP