Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Damboxning - en märklig företeelse...


5/2: Namnsdagslimerick till Agata och Agda

 

 

 

I damboxningen är Agata

den mest stöddiga och kavata.

De andra, som Agda,

tycks mera försagda

och knappast för sporten parata.

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-05 09:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hihi..så jäkla bra limerickat så det smäller om det!!
2009-02-05

  Njord
Härligt rimmad limerick
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP