Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
p1 som vanligt.


Radiopsykologen

Hon var med
i radio
och pratade
och öppnade sig
radiopsykologen
svarade
om ångestdämpning
och hur
man gör
egentligen

Jag slogs av tanken
på att
så få
är normala
egentligen
med vanliga mått
mätt
är alla
jag känner
lite galna











Fri vers av Tea Alex
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 11:24



Bookmark and Share


  tom boreland
normal
låter inte
det lite sjukt
2009-02-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja jösses, så sant
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Med Guds mått mätt är vi alla defekta.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex