Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonstund var det ja. Guld i mund! :)


Morgonsnö

Kl 05.00
ringde klockan
jag var nästan
vaken redan
Inga problem
att stiga upp
promenerade
hemmifrån 05.37
Ljust snölager
mot mina svarta
skor
Hela världen
tyst
vilande
En cyklist
på håll
Ljudet
av en avlägsen
bil
Två bussar
åker förbi mig
I övrigt
är jag ensam
själv
min egen
i 50 minuter












Fri vers av Tea Alex
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 11:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behöver man.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex