Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris. Vet inte varför jag plötsligt fått behov av repriser. *funderar*


Självständig (repris)

Om jag är ensam?
Nej då
jag bara sitter här
och längtar efter sällskap
Men jag är självständig
under tiden




Fri vers av Tea Alex
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-05 11:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)SNYGGSNYGGT!!!
2009-02-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Själv ständigt
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en djup och viktig sanning i detta.
2009-02-05

  Måna N. Berger
Ja detta var en pärla! En liten syrlig karamell att suga på :)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex