Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina föräldrar döpte mig inte enligt traditionerna, jag fick en "mostra" istället för gudmor och "döptes" i vin på en altan när jag var liten. :)


Minne

En ask
oval
Sekelskiftesmotiv
med en pojke
och en flicke
Han kysser henne
på kinden
Vita kläder
blå detaljer
på hans
och röda
på hennes
Rosiga kinder
Sliten guldkant
röd runtomkring
En blomma

Minne
från en femårsdag
en gåva
från en mostra
en gudmor
i ateistfamilj




Fri vers av Tea Alex
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 11:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför döpte man då överhuvudtaget?
Dop har ju ingenting med namngivning att göra.
Min son fick sitt namn långt innan han blev döpt (vuxendöpt, genom nedsänkning).
Dopet handlar inte om något annat namn än Jesu namn (Apg 2:38).
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex