Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskt besök...ingen bagatell



Dämpat brus vävda
slingor av kondens dalar
tysta mot marken
meningar i samförstånd
tätt sammanflätade

klipps sönder under
färden kyla och värme
balanserar på
en tråd skör som kristyr har
inget skydd när den brister

tårar fryser till
is dansar ystert i ring
stillastående fångar
änglar på besök smälter
i kylan inför värmen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP