Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i all blomsterprakt, blommar A på sin begravningsakt...ingen bagatell



Snaran runt halsen
i vitt siden allt stramar
ansikte och hals
masken spricker tårarna
väller fram farväl älskling




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-02-05 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP