Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligt avbrott...ingen bagatell



Väntar oväntat
besök men det uteblir
dricker kaffet själv
spiller i en gök känner
mig lite bättre till mods

värmen sprider sig
när jag tänker på dig en
dag möts vi igen
jag vet inte när vet att
du väntar var du än är




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP