Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa på och njut av vareviga minut innan den tar slut...ingen bagatell



Ibland händer det
att livet bara finns där
och sen försvinner
det lika hastigt som det
kom ingenting blir som förr




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP