Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstår mig inte på folk som säger att "sova kan man göra i graven".


Mina 8

Sömn
vila mina
ögonlock
mot mina kinder
Mina ögonfransar
får kamma
mina fräknar
Åtta, 8
var den magiska
siffran




Fri vers av Tea Alex
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 20:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Smeker in mig i sömnens varma famntag och låter en dröm färda mig mot landet där Neptunus härskar, träffar där på Guden jupiter

Vid, Jupiter!

En dröm är en dröm som ger dig Jupiters kraft i en värld som när rationell fåfänga
2009-02-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Det är underbart att sova
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Sussa på du, gumman.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex