Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man varit sjuk mkt blir ett liv utan sjukdom lyx.


Vardag

Jag är så
lycklig
emellanåt
när jag äter fil
eller går
upp
på morgonen
utan att ha ont
När jag
borstar håret
och köper pasta
eller tvål
eller nåt annat
sånt där
vardagligt

Fest
är väl kul
men vardag
regerar





Fri vers av Tea Alex
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 20:02



Bookmark and Share


    misan
instämmer helt!
2009-02-10

  tom boreland
bra
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Äger...? D.S.
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Håller med dig.
Den blir så dyrbar ibland.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex