Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är konstigt vad man minns från sin uppväxt.


Minnet av en syster

Hon kunde sova
till kl 14
utan problem
och borstade
sitt långa hår
allt för länge
I hallen stod
burkar och flaskor
och sådant
ofta lämnat
till vår mors
stora förtret

Svank och rumpa
som blev vuxen
runt 14 och en smal
midja
och tajta toppar
Melerade ögon
var det ja
visst var det
och det långa håret
som dansade
ned över axlarna




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 09:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tanken går tillbaka till den tid då vår dotter bodde hemma...
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex