Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog när hon var 17 år, men ibland känns hon väldigt levande. Det har gått några år sen 2001 men hjärnan är duktig på att få flera år försvinna.


Välkomnar dig

Som om inget
hänt
ringer du mig
i min dröm
eller är det din?
Du skrattar
och flamsar
precis som om
du fortfarande
var 17
och jag ler
förvånat
och välkomnar dig
att dricka te
i mitt kök

Jag tänder
ett ljus
och väntar på
dig
vännen




Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 12:02



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad fint skriven
Och jag tror ju
att det faktiskt var hon
som var där.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex