Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eljest 1

Tanken är som en spade
gräver i djup

Finner skatter
Finner bottenlöshet

Erövrar inte allt





Fri vers av Feminaz
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-06 10:55



Bookmark and Share


  peter markurth
detta gillar jag mycket, reflektionen, slutraden som avslut..
2009-04-20

  Johan Bergstjärna VIP
Man kan erövra lite i taget...
2009-02-07

    FinnRaggarn
Fantasktiskt .
2009-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Men tänker man så är man.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz